Ford B-Max Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
18 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi all
Went to start the car this morning and 'Low Tyre Pressure' warning came on.
Went to the garage and re-inflated to proper pressure (32 p.s.i.), but then discovered I had to re-set the tyre pressure alarm !!
Unfortunately, this does not reset itself?
If you have not come across this, with the 'Titanium' you have to go into the 'menu', then the 'Vehicle System', then scroll down to tyre pressure re-set, and hold the O.K. button down until it does.
All is now O.K. again
2014 1.6 Titanium
 

·
Registered
Joined
·
273 Posts
Neil.Mathewson said:
Hi all
Went to start the car this morning and 'Low Tyre Pressure' warning came on.
Went to the garage and re-inflated to proper pressure (32 p.s.i.), but then discovered I had to re-set the tyre pressure alarm !!
Unfortunately, this does not reset itself?
If you have not come across this, with the 'Titanium' you have to go into the 'menu', then the 'Vehicle System', then scroll down to tyre pressure re-set, and hold the O.K. button down until it does.
All is now O.K. again
2014 1.6 Titanium
Did you switch off ignition and lock the car first?
I have had all four valves leak and be replaced on my Titanium X. While I was just pumping up before fixing, I would get up to pressure and leave the car. Next time I went to it, no Tyre Pressure warning.
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top